Підписки VistaCreate Pro доступні у вигляді місячних та річних планів. Обидва плани автоматично поновлюються, якщо ви не скасуєте підписку до дати поновлення.
Якщо ви більше не хочете користуватися VistaCreate Pro, ви можете скасувати підписку в налаштуваннях свого облікового запису. Після скасування ваш обліковий запис перейде на план Starter після завершення оплачуваного періоду, і ви втратите доступ до функцій Pro, інструментів та преміальних творчих ресурсів.
Ви можете повторно активувати підписку VistaCreate Pro у будь-який час, якщо вирішите знову оновити план.
Щоб скасувати підписку Pro:
- Перейдіть на https://create.vista.com/home/ та увійдіть у свій обліковий запис VistaCreate.
- Натисніть на фото профілю у верхньому правому куті.
- Виберіть у випадаючому меню пункт Налаштування облікового запису.
- Натисніть на Рахунки у меню зліва.
- Виберіть Скасувати підписку для вашого плану Pro.
- Дотримуйтесь кроків скасування, що відображаються на сайті VistaCreate, щоб завершити процес.
Якщо ви підписалися через мобільний додаток VistaCreate, скасування залежить від вашого пристрою:
- Користувачі iOS: Дотримуйтесь інструкцій щодо скасування підписки Apple, щоб керувати своєю підпискою VistaCreate.
- Користувачі Android: Дотримуйтесь інструкцій щодо скасування підписки Google Play, щоб скасувати свою підписку VistaCreate.
Після скасування ваша підписка залишатиметься активною до кінця поточного платіжного періоду.