Η VistaCreate ξεκίνησε με επιτυχία μια λειτουργία επεξεργασίας ομάδας για να επιτρέψει την ομαδική συνεργασία στον ίδιο λογαριασμό. Από τώρα και στο εξής, όλοι οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον λογαριασμό τους PRO σε λογαριασμό ομάδας και να προσθέσουν έως και 10 δευτερεύοντες χρήστες σε έναν γονικό λογαριασμό. Έτσι φαίνεται:

Το άτομο που αγοράζει ένα πρόγραμμα PRO γίνεται κάτοχος Λογαριασμού ομάδας και μπορεί να στείλει προσκλήσεις σε έως 10 άτομα που μπορούν να εγγραφούν μέσω του συνδέσμου και να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα ομάδας.
Σημείωση: Πριν αποδεχτεί μια πρόσκληση για συμμετοχή σε λογαριασμό ομάδας, ένας χρήστης θα πρέπει να έχει ενεργό λογαριασμό VistaCreate, διαφορετικά θα ανακατευθυνθεί στη σελίδα εγγραφής λογαριασμού. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, ο χρήστης θα μπορεί να εγγραφεί σε λογαριασμό ομάδας.
Τα μέλη της ομάδας μπορούν:
- Δημιουργία και επεξεργασία σχεδίων σχεδίασης.
- Αντιγραφή, μετονομασία, κοινή χρήση ή μετακίνηση έργων στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων.
- πρόσβαση και χρήση ομάδας στην ομάδα που ανέβασε αρχεία.
- δείτε τα άλλα μέλη της ομάδας.
- διαγράφονται από τον Λογαριασμό ομάδας.
- εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών ομάδας και προσωπικού και δημιουργία και αποθήκευση έργων σε προσωπικό λογαριασμό.
Σημείωση: Η συνδρομή PRO είναι διαθέσιμη σε δευτερεύοντες χρήστες μόνο στη λειτουργία λογαριασμού ομάδας.
Εάν ένας χρήστης κάνει κλικ για μετάβαση σε Προσωπικό λογαριασμό, θα μπορεί να συνεχίσει την επεξεργασία με το πρόγραμμα που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε λογαριασμό χρήστη (π.χ. εάν ένας δευτερεύων λογαριασμός διαθέτει Δωρεάν πρόγραμμα, ο χρήστης θα μπορεί να συνεχίσει την επεξεργασία στη λειτουργία PRO μόνο αφού επιλέξετε να εργαστείτε σε λογαριασμό ομάδας).

Ο κάτοχος λογαριασμού μπορεί:
- διαχείριση μιας συνδρομής ομάδας (προσθήκη / κατάργηση τρόπου πληρωμής από αρχείο, αναβάθμιση / υποβάθμιση προγράμματος συνδρομής)
- επεξεργαστείτε το όνομα και τις ρυθμίσεις της ομάδας.
- Προβολή και διαγραφή των μελών της ομάδας.
- εναλλαγή μεταξύ του προσωπικού λογαριασμού και του λογαριασμού ομάδας και μεταφορά έργων από έναν προσωπικό λογαριασμό σε λογαριασμό ομάδας.
- Δείτε και επεξεργαστείτε τα ομαδικά έργα. οργανώστε το έργο της ομάδας σε φακέλους και διαγράψτε έργα από το φάκελο Κάδος απορριμμάτων.
- πρόσβαση και χρήση της ομάδας που ανέβασε αρχεία ·
- εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών ομάδας και προσωπικού και δημιουργία και αποθήκευση έργων σε προσωπικό λογαριασμό.
- Μόνο ένας κάτοχος ομάδας έχει το δικαίωμα να διαγράψει έργα από το φάκελο απορριμμάτων.
- Κάθε έργο που δημιουργείται σε λογαριασμό ομάδας ανήκει στον κάτοχο της ομάδας.
Σημείωση: Οι δυνατότητες λογαριασμού ομάδας είναι διαθέσιμες μόνο κατά την εργασία στον ιστότοπο VistaCreate και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτές εντός εφαρμογής (IOS ή Android)