Στο VistaCreate, έχετε τη δυνατότητα να συνεργάζεστε στα σχέδιά σας μαζί με μια ομάδα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον Ομαδικό Λογαριασμό, πρέπει να αναβαθμίσετε σε VistaCreate Pro εάν είστε χρήστης Starter.
Μόλις ενεργοποιήσετε τη συνδρομή Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα έως και 10 ατόμων και να μοιραστείτε τα σχέδιά σας. Δείτε πώς μπορείτε να μετακινήσετε ή να αντιγράψετε τα έργα σας στον Ομαδικό Λογαριασμό σε 5 απλά βήματα.
Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας VistaCreate Pro και κάντε κλικ στο “Τα Έργα Μου” στη γραμμή εργαλείων στην αρχική σελίδα.
Βήμα 2: Βρείτε το έργο που θέλετε να μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας και τοποθετήστε το δείκτη πάνω από την προεπισκόπηση. Θα δείτε τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.
Βήμα 3: Τοποθετήστε το δείκτη πάνω από τις τρεις τελείες για να δείτε ένα αναδυόμενο μενού. Επιλέξτε “Αντιγραφή στην Ομάδα” ή “Μεταφορά στην Ομάδα”.
Σημείωση: Εάν επιλέξετε “Μεταφορά στην Ομάδα”, τότε το σχέδιό σας δεν θα αποθηκεύεται πλέον στον προσωπικό σας λογαριασμό. Επιλέγοντας την επιλογή “Αντιγραφή στην Ομάδα”, διπλασιάζετε το σχέδιό σας, οπότε το αρχικό έργο παραμένει στον λογαριασμό σας.
Βήμα 4: Στην επάνω μπάρα του καμβά, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που αναφέρει ότι το σχέδιό σας έχει αντιγραφεί ή μεταφερθεί με επιτυχία. Κάντε κλικ στο “Προβολή στον Ομαδικό λογαριασμό” και θα μεταφερθείτε αυτόματα στον Ομαδικό Λογαριασμό σας.
Βήμα 5: Προσκαλέστε μέλη στον Ομαδικό Λογαριασμό σας και ξεκινήστε να σχεδιάζετε μαζί.
Προβλήματα κατά τη μεταφορά έργου από τον Προσωπικό στον Ομαδικό Λογαριασμό;
Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη μεταφορά έργου από τον Προσωπικό στον Ομαδικό Λογαριασμό, εδώ είναι μια απλή αλλά σημαντική συμβουλή που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
Είναι ζωτικής σημασίας να αποφύγετε τη διαγραφή αρχείων από τις μεταφορτώσεις του λογαριασμού σας, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε ένα σχέδιο, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει σφάλματα κατά τη μετάβαση. Πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε τόσο το σχέδιο όσο και τα μεταφορτωμένα αρχεία. Η διαγραφή αρχείων που σχετίζονται με ένα σχέδιο μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές, οπότε ο διπλός έλεγχος πριν από οποιεσδήποτε τροποποιήσεις είναι πάντα καλή πρακτική.