В VistaCreate Історія версій дозволяє легко отримати доступ до попередніх версій вашого дизайну та продовжити редагування на будь-якому етапі. Зверніть увагу, що Історія версій — це функція Pro, яка дає змогу переглядати, редагувати або повертатися до попередніх версій вашого дизайну.
Як працює Історія версій?
Історія версій — це функція Pro. Якщо у вас безкоштовний план, історія ваших проєктів також зберігатиметься у VistaCreate. Однак, щоб отримати доступ до попередніх версій вашого дизайну, оновіть ваш план до Pro.
Нова версія вашого дизайну створюється в Історії версій у будь-якому з наступних випадків:
- пройшло 8 хвилин з моменту створення поточної версії
- ви закриваєте вкладку
- ви оновлюєте браузер
- проєкт відкривається знову будь-яким іншим способом
Важлива інформація:
- нова версія не буде створена, якщо попередня була зроблена менше ніж 60 секунд тому
- зберігається до 15 версій вашого проєкту
- версії дизайну зберігаються лише 3 місяці
- остання версія вашого дизайну зберігається назавжди
Як отримати доступ до попередніх версій мого дизайну?
Крок 1: Перейдіть на вкладку «Мої проєкти» на головній сторінці та відкрийте потрібний проєкт у редакторі. Натисніть кнопку «Файл» у верхньому меню та виберіть у випадаючому меню «Історія версій».
Крок 2: Зліва ви побачите список версій за часом успішного збереження проєкту. Оберіть будь-яку версію та натисніть «Відновити цю версію», щоб редагувати її. Щоб створити копію збереженого дизайну, натисніть «Копіювати та відновити». Продовжуйте роботу з обраною версією у новій вкладці.
Основні переваги функції Історія версій:
- Зберігає до 15 версій вашого проєкту
- Зберігає версії дизайну до 3 місяців
- Дозволяє створювати дублікати попередніх версій
- Сприяє експериментам: ви завжди можете спробувати нові підходи в дизайні