Видалення вашого акаунту є постійною зміною і не може бути скасоване.
Коли ваш акаунт VistaCreate буде видалено, ви втратите доступ до всіх сервісів під брендом Vista, включно з VistaCreate, VistaPrint, 99Designs та Vista Corporate Solutions. Ви назавжди втратите всі свої персональні дані та проєкти.
Якщо у вас є активна підписка, будь ласка, спочатку скасуйте її.
Після 30 днів з моменту запиту на видалення акаунту, ваш акаунт та вся ваша інформація будуть остаточно видалені, і ви не зможете їх відновити.
Після видалення акаунту ви втратите доступ до наступного:
- Ваш акаунт Vista (логін та пароль);
- Історія ваших замовлень у будь-яких сервісах під брендом Vista;
- Ваші активні підписки;
- Всі створені дизайни та проєкти;
- Історія замовлень;
- Завантажені файли та інший контент у будь-яких сервісах під брендом Vista;
- Ви не зможете редагувати або повторно замовляти будь-які продукти. Якщо ви хочете знову замовити будь-які наші продукти, вам потрібно створити новий акаунт і заново їх створити.
Зверніть увагу, що ми можемо бути зобов’язані за законом зберігати певну інформацію (наприклад, записи транзакцій або відправлень) і можемо зберігати анонімну інформацію. Ми також збережемо запис цього запиту на видалення.
Якщо у вас є непогашені підписки або замовлення, вас попросять їх скасувати перед тим, як ваш акаунт можна буде видалити. Крім того, після подання запиту на видалення, будь ласка, вийдіть зі свого акаунту на всіх пристроях, де ви використовуєте будь-які сервіси під брендом Vista.
Щоб продовжувати користуватися нашими сервісами, вам потрібно створити новий акаунт і почати з чистого аркуша.
Якщо ви хочете видалити свій акаунт з нашого вебсайту або мобільного телефону, будь ласка, дотримуйтесь цих простих кроків:
Вебсайт:
- Увійдіть у свій акаунт на нашому вебсайті.
- Перейдіть до "Іконки профілю":
- Виберіть у меню "Налаштування акаунту".
- Знайдіть опцію "Видалити акаунт".
- Дотримуйтесь інструкцій, щоб підтвердити видалення акаунту.
Мобільний:
- Перейдіть у свій акаунт.
- Перейдіть до іконки "Налаштування".
- Виберіть "Деталі акаунту":
- Знайдіть опцію "Видалити акаунт":
Після підтвердження ваш акаунт буде остаточно видалений з нашої системи, і ви отримаєте повідомлення, що підтверджує видалення вашої персональної інформації та даних.
Зверніть увагу, що хоча ваші дані будуть негайно видалені з нашої основної системи, це може зайняти до 28 днів, щоб вони були видалені з усіх сайтів Vista.
Ми будемо вдячні, якщо ви поділитеся своїм відгуком про використання VistaCreate і розкажете нам, чому ви хочете піти, звернувшись до нас за адресою support.create@vista.com.