У VistaCreate у вас є можливість спільно працювати над вашими дизайнами разом із командою. Щоб отримати доступ до командного акаунту, потрібно оновити підписку до VistaCreate Pro, якщо ви користувач Starter.
Після активації підписки Pro ви можете створити команду до 10 осіб і ділитися своїми дизайнами. Ось як ви можете перемістити або скопіювати свої проєкти до командного акаунту у 5 простих кроків.
Крок 1: Увійдіть у свій акаунт VistaCreate Pro і натисніть «Мої проєкти» у верхній панелі головної сторінки.
Крок 2: Знайдіть проєкт, яким хочете поділитися з колегами, і наведіть курсор на його прев’ю. У верхньому правому-кутку з’являться три крапки.
Крок 3: Наведіть курсор на три крапки, щоб побачити випадаюче меню. Виберіть «Копіювати до команди» або «Перемістити до команди».
Примітка: Якщо ви оберете «Перемістити до команди», ваш дизайн більше не зберігатиметься у вашому особистому акаунті. Вибравши опцію «Копіювати до команди», ви дублюєте дизайн, тому оригінальний проєкт залишиться у вашому акаунті.
Крок 4: У верхній панелі робочої області з’явиться спливаюче вікно з повідомленням про успішне копіювання або переміщення дизайну. Натисніть «Переглянути в командному акаунті», і вас автоматично перенаправить до вашого командного акаунту.
Крок 5: Запросіть учасників до свого командного акаунту та починайте створювати дизайни разом.
Проблеми з перенесенням проєкту з особистого до командного акаунту?
Якщо у вас виникають проблеми з перенесенням проєкту з особистого до командного акаунту, ось проста, але важлива порада, яка може суттєво допомогти.
Вкрай важливо уникати видалення файлів із завантажень вашого акаунту, особливо якщо вони використовуються у дизайні, оскільки це може спричинити помилки під час переходу. Перед внесенням будь-яких змін приділіть час перевірці як дизайну, так і завантажених файлів. Видалення файлів, пов’язаних із дизайном, може спричинити ускладнення, тому завжди корисно ретельно перевіряти перед внесенням змін.