A VistaCreate sikeresen elindította a csapatszerkesztő funkciót, hogy lehetővé tegye a csapat együttműködését ugyanazon a számlán. Mostantól minden érdeklődő felhasználó frissítheti PRO-fiókját Team-fiókra, és akár 10 alfelhasználót is felvehet egy szülői fiókba. Így néz ki:

Az a személy, aki megvásárolja a PRO -tervet, egy csapatfiók tulajdonosa lesz, és meghívókat küldhet legfeljebb 10 személynek, akik a link segítségével regisztrálhatnak és csatlakozhatnak a csapattervhez.
Megjegyzés: Mielőtt elfogadná a meghívást a Team-fiókhoz való csatlakozásra, a felhasználónak rendelkeznie kell egy aktív VistaCreate-fiókkal, különben átirányítják a fiók regisztrációs oldalára. A regisztráció befejezése után a felhasználó csatlakozhat egy csapatfiókhoz.
A csapattagok:
- Tervezési projektek létrehozása és szerkesztése;
- A projektek sokszorosítása, átnevezése, megosztása vagy áthelyezése a Kuka mappába;
- a csapat által feltöltött fájlok elérése és használata;
- megtekintheti a csapat többi tagját;
- töröljék magukat a csapatfiókból;
- váltson a csapat és a személyes fiókok között, és hozzon létre és mentsen projekteket személyes fiókjába;
Megjegyzés: A PRO-előfizetés az alfelhasználók számára csak Csapatfiók módban érhető el.
Ha egy felhasználó rákattint, hogy átváltson egy személyes fiókra, akkor folytathatja a szerkesztést azzal a tervvel, amely jelenleg a felhasználói fiókban van (pl. Ha egy alfióknak van ingyenes terve, akkor a felhasználó folytathatja a szerkesztést PRO módban csak miután kiválasztott egy Team-fiókot).

A fióktulajdonos:
- csapat -előfizetés kezelése (fizetési mód hozzáadása/eltávolítása a fájlból; előfizetési terv frissítése/leminősítése)
- szerkesztheti a csapat nevét és beállításait;
- megtekintheti és törölheti a csapat tagjait;
- váltson a személyes és a csapatfiók között, és helyezzen át projekteket egy személyes fiókból egy csapatfiókba;
- Tekintse meg és szerkessze a csapat projektjeit; szervezze a csapatprojektet mappákba, és törölje a projekteket a Kuka mappából;
- elérheti és felhasználhatja a csapat által feltöltött fájlokat;
- váltson a csapat és a személyes fiókok között, és hozzon létre és mentsen projekteket személyes fiókjába;
- Csak a csapat tulajdonosának van joga projekteket törölni a kuka mappából.
- A csapatfiókon létrehozott projektek a csapat tulajdonosához tartoznak.
Megjegyzés: A csapatfiók funkciói csak akkor érhetők el, amikor a VistaCreate webhelyén dolgozik, és nem érhetők el alkalmazáson belül (IOS vagy Android).