1. Az előfizetés lemondásához nyissa meg a fiók menüjét a fiók jobb felső sarkában, majd kattintson a "Fiókbeállítások" ➡️ "Számlázás" lehetőségre
2. Kattintson a "PRO -előfizetés törlése" gombra
3. Miután rákattintott az "Előfizetés törlése" gombra, átirányítunk az előfizetés törlési oldalára, ahol le kell görgetni, és kattintson az "Igen, továbbra is leminősíteni" gombra az automatikus előfizetés -megújítás leállításához.
