Megtakarítás
Amikor be van jelentkezve VistaCreate-fiókjába, ne aggódjon az összes változás mentése miatt
- automatikusan mentésre kerülnek az automatikus mentés funkciónak köszönhetően, amellyel a módosítások mentésre kerülnek
automatikusan 5 másodpercenként. Kényszerítheti a változtatások mentését is - kattintson a "Mentés" gombra, és a felső panelen megjelenik az értesítés:
Letöltés
🔹Töltse le a projektet 7 formátum bármelyikében:
▪️JPG - könnyű képfájl, megfelel a webes megjelenítés követelményeinek
▪️PNG - elsődleges, tömörítetlen képfájl
▪️PNG Transparent - átlátszó háttérrel rendelkező fájl
▪️PDF Standard - webbarát fájl, tökéletes e-anyagokhoz
▪️PDF Print - nagy felbontású nyomtatható fájl
▪️MP4 - kiváló minőségű fájl, amely videót és hangot tartalmaz
▪️GIF - kis fájl, kiváló animációhoz, nincs hang
🔹 Osszon meg egy linket a terv teljes méretű előnézetével:
▪️Megoszt egy linket, vagy beágyazhat HTML-kódot a tervezési nézetbe.
▪️Küldés a Facebook Ads Manager-hez.
▪️Megoszthatja tervét a közösségi hálózatokon: Twitter, LinkedIn, Pinterest, Reddit, Tumblr vagy Facebook (Hírcsatorna vagy Történet, Barát idővonala, Csoport, Esemény vagy Privát üzenetek).
Az összes létrehozott tervet a Saját projektek fül tárolja. Itt kezelheti a terveket, és annyi mappát adhat hozzá, amennyire szüksége van.
Terv törléséhez jelölje ki és kattintson a Kuka ikonra. Több rajzot törölhet egyszerre, ha bejelöli őket a bal felső sarokban, és megnyomja a Törlés gombot. Húzhatja át a többi tervét, hogy áthelyezhesse azokat egy létrehozott mappába. A tervek kezelése egyszerű és kényelmes.