Přístup k předchozím verzím návrhu je nyní k dispozici a lze jej provést několika kliknutími. Funkce Historie verzí umožňuje kdykoli zobrazit náhled, interagovat nebo se vrátit k jakékoli dříve uložené verzi. Chcete-li zkontrolovat dostupné verze návrhu, přejděte na kartu "Soubor" - "Historie verzí".
1. 
2.

Dostupnou verzi můžete jednoduše obnovit kliknutím na tlačítko "Obnovit tuto verzi".

Předchozí verze návrhu mohou zobrazit a obnovit pouze uživatelé s oprávněním Pro. Uživatelé plánu Starter mají také historii verzí návrhů. Pokud potřebujete najít/zobrazit/obnovit dřívější verzi návrhu, můžete vždy upgradovat své předplatné a využívat ještě více úžasných funkcí, které nabízí plán Pro.
Nová verze se vytvoří v některém z následujících případů:
- Od vytvoření aktuální verze uplynulo 8 minut;
- okno prohlížeče bylo znovu načteno;
- projekt byl znovu otevřen jiným způsobem.
Důležité upozornění:
➣ Nová verze se nevytvoří, pokud byla předchozí verze vytvořena před méně než 60 sekundami.
VistaCreate ukládá 15 verzí na projekt. Nejnovější změny budou připojeny k nejnovější verzi a všechny starší verze, které překročí počet 15, budou odstraněny. Historie se ukládá po dobu 3 měsíců.