Společnost VistaCreate úspěšně spustila funkci úpravy týmu, která umožňuje týmovou spolupráci na stejném účtu. Od této chvíle budou moci všichni uživatelé, kteří mají zájem, upgradovat svůj účet PRO na týmový účet a přidat až 10 podřízených uživatelů na nadřazený účet. Takto to vypadá:
Osoba, která si zakoupí plán PRO, se stane vlastníkem týmového účtu a může posílat pozvánky až 10 lidem, kteří se mohou zaregistrovat pomocí odkazu a připojit se k týmovému plánu.
Poznámka: Před přijetím pozvánky k připojení k týmovému účtu by měl mít uživatel aktivní účet VistaCreate, jinak bude přesměrován na stránku registrace účtu. Po dokončení registrace se uživatel bude moci připojit k týmovému účtu.
Členové týmu mohou:
- Vytvářejte a upravujte designové projekty;
- Duplikovat, přejmenovat, sdílet nebo přesunout projekty do složky Koš;
- Přistupovat a používat tým soubory nahrané týmem;
- Zobrazit ostatní členy týmu;
- Smazat se z týmového účtu;
- Přepínat mezi týmovým a osobním účtem a vytvářet a ukládat projekty na osobní účet;
Poznámka: Předplatné PRO je k dispozici subuživatelům pouze v režimu týmového účtu.
Pokud uživatel klikne a přepne na osobní účet, bude moci pokračovat v úpravách s plánem, který je aktuálně na uživatelském účtu (např. Pokud má podúčet plán zdarma, bude mít uživatel možnost pokračovat v úpravách v režimu PRO až poté, co se rozhodnete pracovat na týmovém účtu).
Vlastník účtu může:
- spravovat týmové předplatné (přidat / odebrat platební metodu ze souboru; upgradovat / downgradovat plán předplatného)
- upravit název a nastavení týmu;
- zobrazit a odstranit členy týmu;
- přepínat mezi osobním a týmovým účtem a přesouvat projekty z osobního účtu do týmového účtu;
- zobrazit a upravit týmové projekty; uspořádat týmový projekt do složek a odstranit projekty ze složky Trash;
- přistupovat a používat týmem nahrané soubory;
- přepínat mezi týmovým a osobním účtem a vytvářet a ukládat projekty na osobní účet;
- pouze vlastník týmu má právo mazat projekty ze složky koše.
- jakýkoli projekt vytvořený na účtu týmu patří vlastníkovi týmu.
Poznámka: Funkce týmového účtu jsou k dispozici pouze při práci na webu VistaCreate a nelze k nim přistupovat v aplikaci (IOS nebo Android).